WELKOM OP DE WEBSITE VAN

CASA MARJUL!

Casa Marjul is een nieuw vakantie appartement in het Portugese Alporchinhos. Alporchinhos ligt halverwege Albufeira en Portimão tussen de prestigieuze vakantie verblijven Vila Vita en Vila Lara op 1 km afstand van Armação de Pêra. Een gezellige vakantieplaats met zonder twijfel het mooiste, langste en breedste zandstrand van de Algarve.

Op 700 meter afstand ligt een door rotsen ingesloten zandstrand. Op loopafstand (5 minuten) bevinden zich verschillende gezellige en goedkope restaurantjes en twee supermarkten. De dichtstbijzijnde grote vakantieplaats is Armação de Pêra. In de oude kern van dat dorp kan je volop genieten van het Portugese vakantieleven. Armação de Pêra is een plaats waar veel Portugezen uit het noorden vakantie vieren en er is het hele jaar door een levendige sfeer. Veel leuke restaurantjes (ook aan het strand), veel terrassen en 's avonds het gebruikelijke Portugese ritueel: het wandelingetje na het eten.

Alporchinhos ligt midden in de Algarve, vlak bij uitvalswegen om prachtige dagtochten te maken. Het ongerepte binnenland van de Algarve is vlakbij. Hier kan je proeven van de typische Portugese gastvrijheid en nog op een dorpspleintje in de schaduw van de rust genieten.

 Uitzicht vanaf het dakterras